Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

"ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ …ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΗΔΗ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Απ’ τους μεγαλύτερους εθνοπροδότες ειναι αυτός που έίχαμε για πρόεδρο έως σήμερα? Ναι? Δείτε το γιατί !!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΙΛAΜΕ ΌΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΌΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΊ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛAΔΑ;;


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΕΙΣ ΕΦΗΜ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΣΕΛ. 7, 28.5.2006

Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ…ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ … ΣΤΡΑΤΗΓΟ Α. ΣΙΑΠΚΑΡΑ…ΩΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΕΥΣ»
ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (1923).


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΙΑΠΚΑΡΑ….: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΥ). ΑΠΟ ΤΟ 1923 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ; ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ………….1930 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 (ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ») ΑΝΕΘΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ). ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ , ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ- ΠΑΠΟΥΛΙΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ»Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ) ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ». (ΜΕ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ -ΠΑΠΟΥΛΙΑ») ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΘΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΗΛΘΕΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΙΑΠΚΑΡΑ: » Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΜΟΝΟΚΡΑΤΩΡ (ΔΙΚΤΑΤΩΡ). ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ (ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ) ΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ («ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» , ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152 , ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ)»
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ , Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152, ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ) ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ [ΣΗΜΕΡΑ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ , ΔΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΩΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ -ΨΑΡΟΥΔΑ (ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ η ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ ΝΗΣΟΥ ΧΙΟΥ) ΟΤΙ «ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ -ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ (ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ- ΣΚΟΠΙΩΝ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»]
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ» «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ :
Α) ΤΟ 1997 ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΟΤΙ Η ΛΗΜΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Β) ΤΟ 1999 ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΤΑΜ Α240» ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ «FIR»
ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Γ) ΤΟ 2001 ΜΕ ΝΟΜΟ (24611) ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ.
Δ)ΤΟ 2004 , ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ «ICAO»ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ ΩΣ «ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΩΝ
» (ΜΕ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠ./ΣΥΓΚ.ΜΕΤ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΙΑΠΗ, ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΛΟΖΩΦ , ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ «ΣΥΝ» ΛΕΒΙ η ΑΛΑΒΑΝΟΥ).

Ε) ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ICAO», ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ν.ΛΗΜΝΟΥ.
ΣΤ) ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005 ΣΤΟΝ «ΔΙΕΘΝΗ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ (COSPASSARSAT)ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.
Ζ) ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΣΤΗΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ICAO» (ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ (ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ) ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΙΑΠΗ ΥΠ/ΣΥΓΚ.ΜΕΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ, ΕΞ’ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ>>
(ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΠ.ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΣΤΟΝ «ΕΛΕΥΘ.ΚΟΣΜΟ)

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΛΜΑΖ- ΠΑΠΟΥΛΙΑ» , ΕΓΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 28/3,
ΩΣ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ , Π.Χ. <ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΟΜΟΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/3,
Ο ΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠ/ΕΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠ/ΑΜ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΣΗΜΙΤΗ η ΜΑΡΔΟΧΑ’Ι’ ΑΒΟΥΡΗ, ΥΠΟΥΛΩΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ- ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΩΣ,ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ «ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΩΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: «ΔΙΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΟΜΟ 24611/2001 !!!
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜ. «ΣΤΟΧΟΣ» ΣΕΛ.1,9, ΤΗΣ 6.4.2006, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 152 , ΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΕΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛ.ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ (ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ: «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ») ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙΣΑΝ ΩΣ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΑΡΤΗ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ «ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΞΗ ΜΙΛΛΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η «ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ» ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΛΛΙΑ.
ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ- ΓΙΛΜΑΖ» ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» 16/6/2006 ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ» ΠΕΡΙ <<ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ>> , ΠΕΡΙ <<ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ>> ΠΕΡΙ <<ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,ΠΛΗΝ ΙΜΒΡΟΥ – ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΛΛΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ , ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ >>, ΚΑΙ ΠΕΡΙ <<ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΛΗΝ ΙΜΒΡΟΥ -ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΜΟΝ ΜΙΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ>>,ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΠΕΡΙ<<ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ>> ΚΑΙ ΠΕΡΙ <<ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ>> ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΔΑΦΙΚΩΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ – ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 151 ΨΗΦΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ 28/3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Αλβανικό Δημοσίευμα: «Η αλβανική καταγωγή του Έλληνα Προέδρου Παπούλια»

του Arben Llalla

«Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα, στα οποία αναφέρονται πολλοί Έλληνες πρόεδροι  ή ήταν Αλβανοί ή είχαν αλβανική καταγωγή. Όπως είναι ο πρόσφατα επανεκλεγείς  Πρόεδρος στην Ελλάδα, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος είναι φίλος της Αλβανίας και των Αλβανών», αναφέρει ως πρόλογο  ο συντάκτης του αλβανικού δημοσιεύματος.

Και θα συνεχίσει:

 Ο Κάρολος Παπούλιας, 81 ετών,  επανεξελέγη από το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας με 266 ψήφους από τους 298 παρόντες βουλευτές.

Στις 12 Μαρτίου του 2010, ο  Παπούλιας θα ορκιστεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης του θητείας ως Πρόεδρος της Ελλάδας.

Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν πάντα το κλειδί για τις παγωμένες πολιτικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία.


Σε αυτό πιστώνεται η ιδέα, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, της άρσης της εμπόλεμης κατάστασης  με την Αλβανία, παρόλο που ο νόμος αυτός δεν εγκρίθηκε από την Ελλάδα.

Γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Voshtina  (που σήμερα ονομάζεται Πωγωνιανή) κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Το χωριό αυτό βρίσκονταν στην επαρχία της ‘Cham’, και  κατοικούνταν  από αλβανικό πληθυσμό.

Όπως γνωρίζουμε από την ιστορία το 1945 οι ελληνικές  αντιδραστικές δυνάμεις έδιωξαν χιλιάδες αλβανικού πληθυσμού   από τα εδάφη ‘Cham’. Έτσι και εκατοντάδες συντοπίτες του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκδιώχθηκαν δια της βίας από χωριό τους Voshtina.

Τελειώνοντας το Λύκειο στα Ιωάννινα ο Κάρολος Παπούλιας σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας. Από μικρή ηλικία ήταν μέλος της Αντίστασης κατά των κατακτητών της ναζιστικής Γερμανίας.

Το 1974 εντάχθηκε στο σοσιαλιστικό κόμμα ΠΑΣΟΚ και έγινε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του Κινήματος και το 1975 εξελέγη Γραμματέας της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ και το 1977 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα.

Υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Παπούλιας ανέλαβε  τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών το 1981 και από τότε έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Η αλβανική καταγωγή του Παπούλια

«Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στη ‘Δημοκρατία’, τον Αύγουστο του 1995 αναφέρει ότι : « Ο Κάρολος Παπούλιας έχει καθαρή αλβανική καταγωγή και το όνομα του παππού του ήταν Σουλεϊμάν/ Sulejman και ανήκε στην ισλαμική θρησκεία από το χωριό Voshtina. Αυτό δήλωσε ο εξέχων αρβανίτης Αριστείδης Κόλας.

»Ο Έλληνας πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας, ήταν συμμαθητής  στη γενέτειρά του με τον τσάμη ηθοποιό Fuat Boçi και μέχρι σήμερα  διασώζεται η καλή φιλία τους.

Η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου μέσα από τα κείμενά της που δημοσιεύθηκαν το 2005, αναφέρει, μεταξύ των άλλων, μνήμες της παιδικής ηλικίας  όπως τις διηγήθηκε ο Fuat Boçi:

«Μια μέρα ενώ ξεκινήσαμε να πάμε  στο σχολείο με τον Κάρολο, μας μπήκε στο μυαλό ( να μην πάμε σχολείο) αλλά  να πάμε για  πουλιά. Την επομένη ο δάσκαλος στην τάξη, μου τράβηξε τα αυτιά τόσο δυνατά που μου έκανε κακό,  θυμάμαι τόσο έντονα αυτή τη μέρα» είπε ο Fuat Boçi ο οποίος υπενθύμισε ότι ο πατέρας του Κάρολου Παπούλια ήταν ο συνταγματάρχης Γρηγόρης 

«Προς Υπερτάτη Διοίκησιν
Προ τριών – τεσσάρων ημερών, εμφανίσθημεν προς το Εκτελεστικόν Σώμα με μίαν αναφοράν, δια της οποίας παρασταίναμεν την κατάστασίν μας, τον τρόπον με τον οποίον εβγήκαμεν από την Φραγκιάν και το πρόθυμον τρέξιμόν μας, εις
τας χρείας της πατρίδος, εις της οποίας τας εκδουλεύσεις και τώρα ευρισκόμεθα και ότι δεν πρετεντέραμεν τίποτες άλλο, παρά μόνον ολίγην βοήθειαν, δια να εξοικονομήσωμεν τας τωρινάς μας χρείας και τον ανήκοντα βαθμόν εις ένα τοιούτον σώμα, συνθεμένον από το ανθός των Σουλιωτών, και να τρέχωμεν προθυμότατοι, όπου η Διοίκησις ήθελε μας διορίζει, προβλέποντές μας με τα αναγκαία.
 Εφανερώσαμεν και την εντροπήν και λύπην, οπού μας προξενεί το ζήτημα του Ζαπαντιού, εις το όνομα των Σουλιωτών, από μερικούς και μη Σουλιώτας, επειδή ημείς οι καθαυτό Σουλιώται, δεν τα καταδεχόμεθα ποτέ παρόμοια πράγματα, παρά μόνον πόλεμον με τον εχθρόν και, όταν απαλλαχθή η πατρίς μας, όλη η Ελλάς πατρίς μας είναι.
Τι ανόητος πρότασις και φιλοτάραχος των μη Σουλιωτών!!!
Επειδή οι Σουλιώται, ούτε εστάθησαν ζευγίται ούτε θέλουν σταθή. Παρακαλούμεν να μας ελλευθερώσετε από εδώ σήμερα. Και μένομεν με σέβας.
Ιουνίου 10, Τριπολιτζά, 1823
Κίτζο Τζαβέλας
Ζυγούρης Τζαβέλας
Γιαννάκης Τζαβέλας
Κώστα Τζαβέλας 
και επίλοιπες φάρες μας των Σουλιωτών

 Σημείωση: Άξιο επισήμανσης είναι το αναφερόμενο στο έγγραφο "....τον τρόπον με τον οποίον εβγήκαμεν από την Φραγκιάν...." ! Δηλαδή αιώνιοι πολεμιστές οι Σουλιώτες και χωρίς να έχουν ξεχάσει τις παρακαταθήκες της Ελληνικής φυλής μας , αφού η φραγκοκρατία ήταν αιώνες πίσω!
       ((Είμαι περήφανος που ο προγονός μου Γιάννης Μπέχλης ήταν Σουλιώτης(από την Φάρα των Τζαβελαίων). Θα ήταν ένας από το Σώμα των Σουλιωτών που πολεμούσε τους Τούρκους στην Πελοπόννησο, όπως αναφέρεται και στο έγγραφο! Βλέπε: Ανάρτηση (026) -Γενεολογία ...))

============================================================

Από τα μονοπάτια της προδοσίας στα σκαλοπάτια της εσχάτης προδοσίας κ. Παπούλια!!! (Σχετικά το ντοκουμέντο από το παρακάτω εικονιζόμενο βιβλίο)
 Στις σελίδες 347-348 του πρώτου από τους δύο τόμους,ως φαίνεται  αφηγούται:
 «….Την 3 δε του μηνός Μαϊου (1821) Σουλιωτικόν σώμα, συμλακέν στη Λάμαρη (Ηπείρου) μετά του τότε (Οθωμανού) διοικητή της Πρέβεζας ΤΑΧΙΡ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, τον οποίον κατεδίωξε μέχρι τη Πρέβεζα. Όταν δε, αυτός (ο ΤΑΧΙΡ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ), επετόλμησε να βγει από τη Πρέβεζα, για να εκδικηθεί τους Σουλιώτες, τους συνάντησε γύρω από το χωριό του Κάντζα, στο οποίο έγιναν πολύωρες μάχες, στο τέλος των οποίων νικάται και συλλαμβάνεται αιχμάλωτος ο αναφερθείς (πιο πάνω) ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, μετά τετρακοσίων περίπου στρατιωτών (του) Αλβανών και Τσάμιδων.
Τους αιχμαλώτους εκείνους, οι νικητές (Σουλιώτες) τους οδήγησαν στο Σούλι, όπου τους χρησιμοποίησαν σε εργασίες στα γύρω χωράφια και για να σπέρνουν, σαν αντάλλαγμα της τροφής που τους χορηγούσαν (οι Σουλιώτες)….. ….. …..….. …..Μετά την κατάληψην δε της θέσεως εκείνης, η χώρα της Λάμαρης ελευθερώθηκε εξ ολοκλήρου, με αποτέλεσμα εκεί να υπάρχει συνεχής πρόσβαση των Ελληνικών πλοίων, δια των οποίων προμηθεύονταν εύκολα οι Σουλιώτες και πολεμοφόδια και τα αναγκαία για να επιζήσουν…..

Ο Παπούλιας έδωσε την κόρη του σε Τούρκο Αξιωματικό!!!-Λεϊλά και Αϊσέ ονομάζονται οι εγγονές του!!! 

 Αυτός  (ΣΑΜΑΡΑΣ), ήταν ένας από τους πολιτικούς που πήγε σε μία από τις πιο ισχυρές στοές παγκοσμίως. Τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.


Οι κατά τόπους μικρο-στοές στην Ελλάδα, ωχριούν μπροστά στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ακόμα και οι τουρκικές υπο-στοές είναι ανώτερες ιεραρχικά από τις αντίστοιχες Ελληνικές υπο-στοές και όλοι οι Έλληνες μασόνοι πάνε και προσκυνούν τους Τούρκους επιβήτορες (ο νοών νοείτο).

Όσον αφορά πάλι τον Σαμαρά, αυτός είναι Εβραίος που προέρχεται από δύο εβραϊκά γένη 9εβραϊκά πολιτικά τζάκια), το ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ή ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ και το ΖΑΝΝΑ.
Άντε λοιπόν άσε τα σάπια και αφυπνίσου και εσύ για το πραγματικά το τι πραγματικά γίνεται.
Στην πολιτική και στη θρησκεία οι μασόνοι και οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα!!!
Τα πάντα! Τα πάντα!!! Και οι μασόνοι είναι ουσιαστικώς «τεχνητοί Εβραίοι», δηλαδή εθνικοί εξεβραϊσμένοι, όργανα του διεθνούς σιωνισμού.
Αντώνης Σαμαράς ή Ζάννα, ή Μπενάκη Χωρεμή, ή Μπεν Χιράμ: Το τελευταίο καμένο Εβραϊκό χαρτί του διεθνούς σιωνισμού, μέλος της μασονικής υπερστοάς-Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και συμφοιτητής-συγκάτοικος με τον Τζέφρυ Μινέικο, Ραν Ταν Πλαν.
 
Επίσης σε μασονική στοά δεν μπαίνεις αν δεν είσαι δικός τους. Ορίστε λοιπόν ο ίδιος εμμέσως το παραδέχεται. Ο Σαμαράς μπήκε σε μία από τις πιο ισχυρές στοές, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Άρα είναι δικός τους.
Ο Εβραίος Πρόεδρος της Ελληνοεβραϊκής οχλο-δημοκρατίας (των γεφυραίων), Κάρολος Παπούλιας, έχει δώσει την κόρη του σε Τούρκο αξιωματικό στη Γερμανία, ενώ οι εγγονές του έχουν τα ονόματα, Λεϊλά και Αϊσέ!!!

Επισημαίνουμε ότι ισραηλινό αντιτορπηλικό, κατά τον πόλεμο του Γιομ-Κιπούρ, έφερε το όνομα «Λεϊλά».
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ....ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...

ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ