BLOGGERS HELP

O

29 Νοε 2020

Σλοβακία: ανάγκασε 5,4 εκατομμύρια άτομα να εξεταστεί για κορονοϊό - Slovakia Forced 5,4 Million People to Take Dubious COVID Test

 



Η Σλοβακία ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα για την υποβολή σε τεστ αντιγόνων για την COVID-19 όλου του πληθυσμού της χώρας, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά σε όλον τον κόσμο, ενώ ήδη δέχεται επικρίσεις για ελλιπή προετοιμασία.

Περίπου 45.000 επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, του στρατού και της αστυνομίας έχουν κινητοποιηθεί για την πραγματοποίηση των τεστ αυτών στην χώρα μέλος της ΕΕ των 5,4 εκατομμυρίων κατοίκων. Αυτοί θα μετέχουν στην συλλογή δειγμάτων σε περίπου 5.000 κέντρα εξέτασης.

"Όσοι αρνήθηκαν να κάνουν τις εξετάσεις θα αποκλειστούν από τη ζωή, θα φυλακιστούν υπό κατ 'οίκον περιορισμό, δεν θα επιτραπεί να εργαστούν, να αγοράσουν τρόφιμα ή φάρμακα, δεν τους επιτρέπεται να πάνε στο γιατρό ή την τράπεζα ή ακόμη και να πάρουν τη σύνταξή τους στο ταχυδρομείο. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει. Σλοβάκοι πολίτες έγιναν θύματα των πειραμάτων του Μένγκελ και γενοκτονία."

 Μπρατισλάβα - Στις 31 Οκτωβρίου 2020, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιγκόρ Ματόβιτς χρησιμοποίησε απειλές και εκφοβισμό για να αναγκάσει τους ανθρώπους να κάνουν COVID-19, πειραματικές δοκιμές αντιγόνου. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ΠΟΥ χορήγησε στο κιτ δοκιμής εξαίρεση για το πείραμα σε Σλοβάκους πολίτες. 

 

Οι δοκιμές πραγματοποιούνται επίσης από κτηνιάτρους! 

"Σε πιλοτικό τεστ που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Σλοβακική πόλη Bardejov, σοβαρές ασθένειες εμφανίστηκαν αμέσως μετά τις δοκιμές και μετά από αναγκαστική μαζική συνέλευση.

 

Η κυβέρνηση της Σλοβακικής Δημοκρατίας κινητοποίησε τον σλοβακικό στρατό και την αστυνομία και προσκάλεσε ξένα στρατεύματα από την Αυστρία και την Ουγγαρία και οι στολές του Στρατού των ΗΠΑ  είδαν επίσης . 

 

"Σήμερα είμαστε το θύμα, αλλά αν εμείς πολίτες όλου του κόσμου δεν επαναστατήσουμε, θα είσαι το θύμα αύριο. Παρακαλώ μοιραστείτε, υπογράψτε αναφορές, διαμαρτυρήστε, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, σήμερα είναι δοκιμή, αύριο πρέπει να είναι ο εμβολιασμός!" 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου