BLOGGERS HELP

O

21 Φεβ 2020

Βίντεο: Γητευτής φιδιών πέφτει νεκρός μόλις τον δαγκώνει μια βασιλική κόμπρα στο πρόσωπο



Ένας γητευτής φιδιών στην Ινδονησία πέθανε όταν τον δάγκωσε μια βασιλική κόμπρα κατά τη διάρκεια παράστασης.
Ο άντρας φαίνεται στο βίντεο να κρατά το δηλητηριώδες φίδι στα χέρια και να παίζει μαζί του, με την κόμπρα να εκνευρίζεται από τα κόλπα του γητευτή, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει αρχικά στο χέρι.

  Βίντεο: Ο άνθρωπος βγαίνει από ένα παράθυρο 13 ορόφου για να διασώσει το σκυλάκι !!!  Video: Man Climbs Out a Window 13 Floors High to Rescue Dangling Dog

Ο γητευτής συνέχισε την παράσταση παρά το δάγκωμα της κόμπρας
Ο άντρας συνέχισε το σόου, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο δάγκωμα. Όμως, μετά από λίγο, το φίδι τον ξαναδάγκωσε, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Ούτε κι αυτή η επίθεση δεν σταμάτησε το γητευτή.
Η παράσταση κράτησε 4 ώρες και δυο ώρες μετά ο Νορτζάνι άρχισε να μην αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί του έκαναν ένεση με το αντίδοτο.
Δυστυχώς, ήταν πολύ αργά. Το δηλητήριο της κόμπρας είχε εξαπλωθεί στον οργανισμό και ο Νορτζάνι πέθανε.
Η οικογένειά του, συγκλονισμένη από την απώλεια, σκότωσε το φίδι. Ο Νορτζάνι ήταν γνωστός για τα ρίσκα που έπαιρνε παίζοντας με άγρια ζώα και πολύ συχνά διοργάνωνε παραστάσεις με φίδια στα γύρω χωριά, ανέφερε ο διοικητής της τοπικής αστυνομία, στην πόλη Πακ Ουτάν, στην Ινδονησία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η βασιλική κόμπρα παράγει αρκετή νευροτοξίνη για να σκοτώσει έναν ελέφαντα με ένα και μόνο δάγκωμα.


 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook    ΖΩΟΦΙΛΙΑ - Animal friend 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου