BLOGGERS HELP

O

30 Νοε 2020

Απόδειξη ότι η πανδημία σχεδιάστηκε με σκοπό - Proof that the pandemic was planned with a purpose

 

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε 100% ακριβείς πληροφορίες. Κάθε γεγονός μπορεί να ελεγχθεί στις αναφορές στο κάτω μέρος της σελίδας.

 Χιλιάδες ιατροί λένε ότι σχεδιάστηκε η πανδημία


Μια ομάδα σχεδόν χιλιάδων ιατρών στη Γερμανία που ονομάζεται «Γιατροί για Πληροφορίες», η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, δασκάλων κ.λπ., έκανε μια συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια μιας εθνικής συνέντευξης τύπου: (1)

«Ο πανικός Corona είναι ένα παιχνίδι.  Μια απάτη.  Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου εγκλήματος. " Μεγάλη ομάδα του των ιατρών εμπειρογνωμόνων δημοσιεύει μια εφημερίδα με κυκλοφορία 500.000 αντίτυπα κάθε εβδομάδα, για να προειδοποιήσει το κοινό για την παραπληροφόρηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την κοροναϊό. Διοργανώνουν επίσης μαζικές διαμαρτυρίες με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. 

Εκατοντάδες Ισπανικά γιατροί λένε ότι η πανδημία δημιουργείται


Στην Ισπανία, μια ομάδα 600 ιατρών με την ονομασία «Γιατροί για την Αλήθεια», έκανε παρόμοια δήλωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. 


«Το Covid-19 είναι μια ψεύτικη πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. Πρόκειται για μια παγκόσμια δικτατορία με δικαιολογία. Προτρέπουμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτήν την εγκληματική επιχείρηση, διαδίδοντας την αλήθεια.  (2)

 

Παγκόσμια Συμμαχία γιατρών:
«Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»


Οι «Γιατροί για την Πληροφόρηση» και οι «Γιατροί για την Αλήθεια» έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με παρόμοιες ομάδες επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, στην «Παγκόσμια Συμμαχία γιατρών» (2A) . Αυτή η ιστορική συμμαχία συνδέει περισσότερους από εκατό χιλιάδες ιατρούς σε όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτουν πώς η πανδημία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία και προσφέρουν σταθερά επιστημονικά στοιχεία για αυτόν τον ισχυρισμό. Αναλαμβάνουν επίσης νομικές ενέργειες εναντίον κυβερνήσεων που συμμετέχουν σε αυτήν την εγκληματική επιχείρηση.

https://youtu.be/Icz5ByckK1Q

Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας:
Σύνδεση Δικηγόρων


Η Similary the World Freedom Alliance δημιουργήθηκε, ένα δίκτυο δικηγόρων, ιατρικών εμπειρογνωμόνων, πολιτικών, τραπεζιτών και πολλών άλλων επαγγελματιών που εργάζονται μαζί για να αποκαλύψουν το «Covid Crime» και που αρχίζουν να χτίζουν έναν νέο κόσμο ελευθερίας. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι τέτοιου είδους παγκόσμιες απάτες, που καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές, δεν μπορούν ποτέ να ξανασυμβούν.

https://youtu.be/R7fy7oXxBvc

ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ;


Γιατί χιλιάδες ειδικοί ιατρικής παγκοσμίως λένε ότι η πανδημία είναι «παγκόσμιο έγκλημα»; Τι ξέρουν ότι δεν το κάνουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα ...

Εκατομμύρια δοκιμαστικά κιτ COVID-19
πουλήθηκαν το 2017 και το 2018

Η νέα ασθένεια COVID-19 εμφανίστηκε στην Κίνα προς το τέλος του 2019. Γι 'αυτό ονομάστηκε COVID-19, το οποίο είναι αρκτικόλεξο για την ασθένεια του ιού Corona 2019. Ωστόσο, τα δεδομένα από την Παγκόσμια Ολοκληρωμένη Εμπορική Λύση δείχνουν κάτι εκπληκτικό:

το 2017 και το 2018 - δύο χρόνια πριν το COVID-19 - εκατοντάδες εκατομμύρια δοκιμαστικά κιτ PCR για το COVID-19 διανεμήθηκαν παγκοσμίως.



Σε ένα δεύτερο: κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια COVID-19 τεστ είχαν εξαχθεί και εισαχθεί, σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του 2017 και 2018.

Εκατοντάδες εκατομμύρια!

 


Αυτά τα δυσάρεστα δεδομένα ανακαλύφθηκαν από κάποιον στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, ο οποίος τα δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα. Έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Την επόμενη μέρα, στις  6 Σεπτεμβρίου το WITS άλλαξε ξαφνικά την αρχική ετικέτα «COVID-19» σε ασαφή όρο «Medical Test Kits». Στην αρχή, ωστόσο, ξέχασαν να διαγράψουν μια λεπτομέρεια: το κάτω μέρος της ιστοσελίδας έδειχνε ακόμη τον κωδικό προϊόντος για αυτά τα «Ιατρικά κιτ δοκιμής»: 300215 που σημαίνει «κιτ δοκιμής COVID-19».


Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο κωδικός HS άλλαξε επίσης από το WITS σε 'Medical Test Kit'. Η κάλυψη τους ήρθε πολύ αργά: αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται από εκατομμύρια παγκοσμίως. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα PDF που εμφανίζει τα αρχικά δεδομένα αυτού του ιστότοπου. Μπορεί επίσης να προβληθεί στο  webarchive .

 

Δύο χρόνια πριν από το ξέσπασμα του COVID-19, έθνη σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εξάγουν εκατοντάδες εκατομμύρια όργανα διαγνωστικών δοκιμών για ... COVID-19. 

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούσε για να αρνηθεί αυτήν την ανακάλυψη, είναι ότι η ετικέτα «COVID'19» προστέθηκε μόνο το 2020. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς ο ίδιος ο κωδικός προϊόντος για αυτά τα κιτ δοκιμής είναι «COVID-19 Test Kit

 

Επίσης, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δύο χρόνια πριν από την πανδημία ξαφνικά  σχεδόν κάθε έθνος στον κόσμο άρχισε να  διανέμει εκατοντάδες εκατομμύρια ιατρικά τεστ, τα οποία χρησιμοποιούνται  ειδικά για το COVID-19. 

Ακόμα και χωρίς την ετικέτα COVID-19, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και περίεργο, ότι ολόκληρος ο κόσμος ξαφνικά εισήγαγε και εξήγαγε κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια ιατρικά τεστ. 

Τι ήξεραν; Τι ετοιμαζόταν; 


ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΜΑΖΑΣ


Γιατί ολόκληρος ο κόσμος εξερράγη στη μαζική διανομή εκατοντάδων εκατομμυρίων Ιατρικών κιτ τεστ, ακριβώς πριν από την παγκόσμια πανδημία;

Ο Fauci εγγυήθηκε μια πανδημία
μέσα στα επόμενα δύο χρόνια



Το 2017 ο Anthony Fauci έκανε μια πολύ περίεργη πρόβλεψη, με μια ακόμη πιο ξένη βεβαιότητα. Με πλήρη εμπιστοσύνη ο Fauci εγγυήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Προέδρου Τραμπ θα συνέβαινε σίγουρα ένα εκπληκτικό ξέσπασμα μιας μολυσματικής ασθένειας. Να τι είπε: (3)

 

ΕΡΩΤΗΣΗ θα υπάρξει πρόκληση για την επικείμενη χορήγηση στον χώρο των μολυσματικών ασθενειών.

Θα υπάρξει ΕΞΟΔΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ.
Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό για αυτό.

Πώς θα μπορούσε ο Fauci να εγγυηθεί μια έκπληξη που θα συμβεί κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης Trump; Τι ήξερε ότι δεν το κάνουμε;


«Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξει ΕΚΔΟΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ. Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό για αυτό. "

ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΤΣΙ

 

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς εγγυήθηκαν μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία


Το 2018 ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε δημόσια ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια παγκόσμια πανδημία  που θα μπορούσε να εξαλείψει 30 εκατομμύρια ανθρώπους. Είπε ότι αυτό θα συνέβαινε πιθανώς κατά την επόμενη δεκαετία. (4)

Η Μελίντα Γκέιτς πρόσθεσε ότι ένας  κατασκευασμένος ιός είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας και επίσης διαβεβαίωσε ότι θα έπληττε την ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια. (5)

Αφήστε την επιλογή των λέξεων να ηχεί στο μυαλό σας για μια στιγμή


 
«Μια παγκόσμια πανδημία είναι ΔΥΝΑΜΗ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΙΟΣ είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας.
Αυτό θα συμβεί την ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΜΕΝΗ ».ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΪΤΣ

Εξάσκηση για πανδημία


Ο B ill Gates είναι ο έμπορος εμβολίων στον κόσμο, ο οποίος διπλασίασε την περιουσία του από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 100 δισεκατομμύρια, απλώς με τη χορήγηση εμβολίων σε όλο τον κόσμο. Είπε ότι ήταν η «καλύτερη επιχειρηματική επένδυσή» του ποτέ. Λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα, ο Μπιλ Γκέιτς διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με την ονομασία Event 201. Μαντέψτε τι ήταν η εκδήλωση; Ήταν μια «πανδημική άσκηση κοροναϊού» .

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά: Ο Μπιλ Γκέιτς διοργάνωσε μια άσκηση πανδημίας κοραναϊού, ακριβώς πριν συμβεί η πανδημία κοραναϊού!

Ο Μπιλ Γκέιτς εξασκήθηκε για μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού, ακριβώς πριν συμβεί μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού.

Ενθουσιασμός για την
πώληση εμβολίων τον επόμενο χρόνο


S hortly μετά από αυτή την «άσκηση για μια πανδημία κοροναϊό» Bill Gates έγραψε:

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το τι θα μπορούσε να σημαίνει το επόμενο έτος για μία από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία: εμβόλια. 


Στον κόσμο nr 1 εμβόλιο έμπορος εγγυάται μια παγκόσμια πανδημία να συμβεί μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια, και η σύζυγός του είπε ότι θα πρέπει όλοι φοβούνται ο τεχνικός του ιού που είναι «στο δρόμο». Στη συνέχεια οργανώνουν μια άσκηση για μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία και λένε ότι τα εμβόλια θα είναι η μόνη λύση. Στη συνέχεια ... ο Bill Gates κάνει tweets πόσο ενθουσιασμένος είναι για την πώληση εμβολίων τον επόμενο χρόνο. Αμέσως μετά ξεσπά η πανδημία. 

Και πράγματι, αμέσως ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι να αγοράσει τα εμβόλια του ...

Η πανδημία κοραναϊού 2020
προβλέπεται το 2013


Το επόμενο κομμάτι πληροφοριών είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί δείχνει πόσες πληροφορίες είναι διαθέσιμες, για όσους τολμούν να κάνουν έρευνα. Το 2013 ένας μουσικός καλλιτέχνης με το περίεργο όνομα του Δρ Creep έγραψε ένα τραγούδι ραπ που ονομάζεται PANDEMIC. https://www.youtube.com/watch?v=Rwj2cC2xlF4 Τίποτα το ιδιαίτερο σχετικά με αυτό, δεν ήταν ότι ένας από τους στίχους του έχει ως εξής:  (6)

«Το 2020 σε συνδυασμό με το CoronaVirus, στοίβαγμα σωμάτων».

Πώς είναι δυνατόν ένας άγνωστος μουσικός να προβλέψει με ακρίβεια μια πανδημία κοραναϊού να εμφανιστεί επτά χρόνια αργότερα;


Το τραγούδι προέβλεψε επίσης τις ταραχές που ξέσπασαν σε όλη την Αμερική, κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας:

«Το κράτος βάζει ταραχές, χρησιμοποιώντας τον δρόμο έξω. Έρχεται στα παράθυρά σας. "


Και πάλι: πώς θα μπορούσε ένας σκιερός καλλιτέχνης να ξέρει το 2013 ότι το 2020 ένας κοροναϊός θα σκουπίζει τη γη, ακολουθούμενος από μαζικές ταραχές; Η απάντησή του είναι ενδιαφέρουσα:

«Έκανα έρευνα το 2012 και διάβασα τις λεγόμενες« θεωρίες συνωμοσίας ». Ξέρετε, αυτές οι έρευνες που τα μέσα δεν θέλουν να εξετάσουμε. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, οι πανδημίες αναγκάστηκαν να συμβούν στη δεκαετία 2020 - 2030. Έτσι έγραψα το τραγούδι Pandemic για αυτό. "

 Αυτός ο άντρας έκανε έρευνα για αυτό που συνήθως αναφέρεται ως «θεωρίες συνωμοσίας». Πράγματα που είμαστε προγραμματισμένοι να αγνοήσουμε ως «ανοησίες». Αλλά προφανώς αυτές οι έρευνες δεν είναι πάντοτε τόσο ανόητες, αφού προέβλεπαν με ακρίβεια ότι ακριβώς το 2020 θα συνέβαινε αυτή η πανδημία και οι ταραχές. 

Τι άλλο μπορεί να ανακαλυφθεί όταν αρχίσουμε να κάνουμε έρευνα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα ...

«Ετοιμαστείτε για μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού»


Τον Σεπτέμβριο του 2019 - επίσης ακριβώς πριν από το ξέσπασμα - το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «A World At Risk».

Τόνισε την ανάγκη προετοιμασίας για… ένα ξέσπασμα κοροναϊού!

Στο εξώφυλλο της έκθεσης είναι η εικόνα ενός κοροναϊού και ατόμων που φορούν μάσκες προσώπου.



Ι ν η έκθεση διαβάζουμε την εξής ενδιαφέρουσα σκέψη:

«Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον δύο ασκήσεις εκπαίδευσης και προσομοίωσης σε όλο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένης μιας για την κάλυψη της σκόπιμης απελευθέρωσης ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου».

Το κατάλαβα; 

Ανακοινώθηκε το ξέσπασμα της Κίνας





Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νόσων δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο δείχνουνέναν ιό γρίπης - ο οποίος είναι ένας κοροναϊός - που προέρχεται από την Κίνα, από την περιοχή του Γουχάν και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια. Το ονόμασαν «Μια προσομοίωση για μια παγκόσμια πανδημία γρίπης». Αυτό ακριβώς συνέβη, δύο χρόνια αργότερα. 

ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ WUHAN


Πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι θα υπήρχε μια παγκόσμια πανδημία κοροναϊού, η οποία θα ξεκινούσε στην περιοχή Wuhan της Κίνας; Πώς θα μπορούσαν να το προβλέψουν με ακρίβεια, ακριβώς πριν συμβεί;

Δημιουργήθηκε αυτός ο κοροναϊός ;



Από πού προήλθε ο ιός; Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στα βιολογικά όπλα είναι ο Δρ Francis Boyle. Είναι πεπεισμένος ότι προήλθε από ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων στο Wuhan, το εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου 4.

Αυτή η εγκατάσταση εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ... κορωνών

Παίρνουν τους υπάρχοντες ιούς και τους «οπλίζουν», δηλαδή τους καθιστούν πολύ πιο επικίνδυνους, για να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα. Στο επόμενο βιντεοκλίπ των δύο λεπτών, βλέπετε εκπρόσωπο της διοίκησης του Τραμπ, ο ειδικός στο βιολογικό όπλο Δρ Φράνσις Μπόιλ και ο πρόεδρος Τραμπ μιλούν για το πώς προήλθε αυτός ο ιός από το εργαστήριο στο Γουχάν.



Τώρα έρχεται το ενδιαφέρον μέρος: το 2015 ο Anthony Fauci έδωσε σε αυτό το εργαστήριο 3,7 εκατομμύρια δολάρια. 

Φανταστείτε αυτό: ο ίδιος άνθρωπος που εξασφάλισε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα ενός ιού τα επόμενα δύο χρόνια, έδωσε σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε ένα εργαστήριο που αναπτύσσει κοροναϊούς. Στο σύντομο παρακάτω κλιπ μπορείτε να δείτε έναν δημοσιογράφο να ρωτάει τον πρόεδρο Τραμπ για αυτήν την επιχορήγηση που έδωσε ο Fauci στο εργαστήριο Wuhan.

Αρκετές ταινίες προέβλεπαν την πανδημία του ιού κοροναϊού



Ο περιοριστικός προγραμματισμός είναι η διαδικασία ενημέρωσης του πληθυσμού για συμβάντα που πρόκειται να συμβούν σύντομα. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, περίπου… μια παγκόσμια πανδημία κοραναϊού!


Η ταινία «Dead Plague» απεικονίζει μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και μάλιστα αναφέρει την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.  

Μια άλλη ταινία που ονομάζεται «Contagion» δείχνει πώς ένας κοροναϊός εξαπλώνεται παγκοσμίως με κοινωνικές αποστάσεις, μάσκες προσώπου, κλείδωμα, πλύσιμο χεριών κ.λπ.

Κυριολεκτικά όλα όσα βλέπουμε τώρα, προβλέπονται λεπτομερώς σε αυτές τις ταινίες.

Το κόμικ από την Ευρωπαϊκή Ένωση απεικόνισε την παγκόσμια πανδημία




Το 2012 δημιουργήθηκε ένα παράξενο κόμικ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για διανομή μόνο στους υπαλλήλους τους . (2B) Ο τίτλος του κόμικ είναι «INFECTED» και δείχνει έναν νέο ιό που προέρχεται από ένα κινεζικό εργαστήριο και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Η λύση για αυτήν την πανδημία περιγράφεται στο κόμικ: οι παγκοσμιοποιητές εφαρμόζουν ένα παγκόσμιο σχέδιο υγείας. Αυτό σημαίνει:

Όχι πια ιατρική ελευθερία,
αλλά ιατρική τυραννία από παγκοσμιοποιημένες οντότητες. 

Αυτό είναι το μήνυμα αυτού του κόμικς, που δημοσιεύθηκε στους υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα από τα αποσπάσματα του κόμικς έχει ως εξής:

«Τα μέτρα ασφαλείας που ακολούθησαν έκαναν την ύπαρξή μας εντελώς αφόρητη».



Πανδημία που απεικονίστηκε κατά τη διάρκεια των θερινών αγώνων των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012







Δ ατά τη διάρκεια του ανοίγματος παράσταση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, μια πανδημία κοροναϊού παιζόταν για τα μάτια όλου του κόσμου. Δεκάδες νοσοκομειακά κρεβάτια, μεγάλος αριθμός νοσοκόμων που γίνονται μαριονέτες ενός συστήματος ελέγχου, ο θάνατος κρύβεται, ένας δαιμονικός γίγαντας υψώνεται πάνω από τον κόσμο και ολόκληρο το θέατρο φωτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει από τον ουρανό να μοιάζει με κοροναϊό .

Γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδειξαν πανδημία κοραναϊού, στην εναρκτήρια εκπομπή τους;

Παγκόσμιο κλείδωμα προβλέπεται το 2008




Ο συγγραφέας και ερευνητής Robin de Ruiter προέβλεψε το 2008 ότι θα υπάρξει παγκόσμιο κλείσιμο.

Είπε ότι σκοπός αυτού θα ήταν να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο αυταρχικού ελέγχου.

Επειδή πολλά από αυτά που έγραψε το 2008 συμβαίνουν τώρα ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, αυτό το βιβλίο έχει αναδημοσιευθεί. 

Δημοσιογράφοι προέβλεπαν
προγραμματισμένη πανδημία


Το 2014 ο ερευνητής δημοσιογράφοςΧάρι Βόξπροέβλεψε μια προγραμματισμένη παγκόσμια πανδημία και είπε γιατί η «άρχουσα τάξη» θα έκανε κάτι τέτοιο:

«Δεν θα σταματήσουν καθόλου για να ολοκληρώσουν την εργαλειοθήκη ελέγχου τους. Ένα από τα πράγματα που έλειπαν από την εργαλειοθήκη τους είναι οι καραντίνες και οι απαγόρευση κυκλοφορίας. Το σχέδιο είναι να μολυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με αυτό και να δημιουργηθεί η επόμενη φάση ελέγχου. "  (7)


«Το σχέδιο είναι να μολυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με αυτό και να

δημιουργηθεί η επόμενη φάση ελέγχου».

ΧΑΡΙ ΒΟΞ,
ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Το «Σενάριο για το Μέλλον»
περιγράφει την παγκόσμια πανδημία


Τ φήμης ερευνητής του αναφέρεται σε ένα διάσημο έγγραφο από το Ίδρυμα Ροκφέλερ στην οποία ό, τι βλέπουμε να συμβαίνει τώρα, είναι κυριολεκτικά προβλέψει με μεγάλη λεπτομέρεια: η παγκόσμια πανδημία, οι lock-Downs, η κατάρρευση της οικονομίας και η επιβολή αυταρχικών ελέγχου.

Όλα περιγράφονται με τρομακτική ακρίβεια ... δέκα χρόνια πριν συμβεί!



Το έγγραφο έχει τον τίτλο «Σενάριο για το μέλλον  της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης». (9) Αυτό το λέει όλα: ένα σενάριο για το μέλλον. Έχει ένα κεφάλαιο που ονομάζεται "LockStep" στο οποίο αναφέρεται μια παγκόσμια πανδημία σαν να συνέβη στο παρελθόν, αλλά το οποίο προορίζεται σαφώς ως πρόβα για το μέλλον.



Η πανδημία του 2020 περιγράφεται με τρομακτική λεπτομέρεια στο «Σενάριο για το Μέλλον» του Rockefeller Foundation που γράφτηκε το 2010.

Το «Σενάριο για το Μέλλον» συνεχίζει με τη σύγκριση δύο διαφορετικών απαντήσεων στην προβλεπόμενη πανδημία τους: οι ΗΠΑ «αποθάρρυναν» έντονα τους ανθρώπους να πετάξουν, ενώ η Κίνα επέβαλε υποχρεωτική καραντίνα για όλους τους πολίτες. Η πρώτη απάντηση κατηγορείται για την εξάπλωση του ιού ακόμη περισσότερο, ενώ η επιβολή ασφυκτικής κλειδαριάς επαινείται. Στη συνέχεια, περιγράφει την εφαρμογή του ολοκληρωτικού ελέγχου:

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο κάμψαν την εξουσία τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. 



Είναι σαφές ότι η κάμψη της εξουσίας είναι η επιθυμητή απάντηση. Αλλά χειροτερεύει, σύμφωνα με αυτό το «Σενάριο του Μέλλοντος»:

«Ακόμα και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους κολλήθηκαν και εντατικοποιήθηκαν»

«Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία έλαβε πολλές μορφές: βιομετρικά αναγνωριστικά για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότερη ρύθμιση βασικών βιομηχανιών των οποίων η σταθερότητα κρίθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα».

\Σύμφωνα με το Ίδρυμα Rockefeller, μια παγκόσμια πανδημία πρέπει να οδηγήσει σε αυξημένο έλεγχο, όπου οι άνθρωποι παραδίδουν ευχαρίστως την ελευθερία τους, προκειμένου να αισθάνονται ξανά ασφαλείς.


Εγχειρίδιο για παγκόσμιο έλεγχο


Τώρα που η ανακοίνωση της πανδημίας είναι πράγματι εδώ, το ίδιο Ίδρυμα Rockefeller παρουσίασε το δεύτερο βήμα: ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο εφαρμογής νέων συστημάτων ελέγχου κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Μόνο όταν υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα δίκτυα ελέγχου, μπορεί ο κόσμος να ανοίξει ξανά.


Όταν συνδυάζετε τα δύο έγγραφα Rockefeller, βλέπετε το σχέδιο:

1) Πρώτα ανακοινώνουν μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και λένε σε τι πρέπει να οδηγήσει: ένα εντελώς νέο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου. 

2) Δεύτερον, δίνουν πρακτικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αυτού του συστήματος ελέγχου.

Αυτές είναι εικόνες και αποσπάσματα από τον οδηγό τους:



«Οι ψηφιακές εφαρμογές και το λογισμικό παρακολούθησης που προστατεύεται από το απόρρητο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ευρέως για να είναι δυνατή η πληρέστερη παρακολούθηση επαφών».

«Για να ελέγξουμε πλήρως την επιδημία Covid-19, πρέπει να ελέγξουμε την πλειονότητα του πληθυσμού σε εβδομαδιαία βάση».


Μια ύμφωνα με «σενάριο του μέλλοντος» τους το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού θα πρέπει να πάρετε μια ψηφιακή ταυτότητα που δηλώνει ο οποίος έχει λάβει όλα τα εμβόλια. Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, απαγορεύεται η πρόσβαση σε σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, δημόσιες συγκοινωνίες κ.λπ.

Τώρα το 2020 ακριβώς αυτό ζητούν ο Μπιλ Γκέιτς και πολλές κυβερνήσεις.

Οι επαφές όλων πρέπει να ελεγχθούν




Σε ένα κυβερνητικό βίντεο που διέρρευσε (10)  βλέπουμε μια συνομιλία μεταξύ του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και του Αντριου Κουούμο , του κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Συζητούν πώς να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύστημα ελέγχου για να ελέγξουν ολόκληρο τον πληθυσμό και να ελέγξουν όλες τις επαφές τους.  Συζητούν πώς να χτίσουν έναν στρατό για να πραγματοποιήσουν αυτό το σύστημα ελέγχου. 


Πρέπει να διοριστούν εκατοντάδες και εκατοντάδες πράκτορες ελέγχου. Δοκιμάζουν όλους και μετά ελέγχουν όλες τις επαφές τους Αυτό δεν έγινε ποτέ πριν σε αυτήν την κλίμακα.

Αυτός είναι ένας στρατός ανακριτών που θα ελέγχει τις επαφές όλων ».

ANDREW CUOMO, GOVERNOR ΤΗΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΣ

                            Ένα εντελώς νέο επίπεδο
                                παγκόσμιος έλεγχος




Ο B ill Gates κατέστησε επίσης σαφές ότι μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 θα πρέπει να επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν στο σχολείο, να παρακολουθούν συναντήσεις και να εργάζονται. (11) Τα ψηφιακά αναγνωριστικά εμβολίων έχουν ήδη αναπτυχθεί (12) και η Gates διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία που καθιστά δυνατή την ανίχνευση του σώματος ενός ατόμου οπουδήποτε. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται WO2020-060606 (13) . Επιπλέον, η Gates θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο παρακολούθησης, το οποίο θα παρακολουθεί όλους όσοι ήρθαν σε επαφή με το Covid-19 (14) .      

Σύνδεση του σώματός σας με τεχνητή νοημοσύνη


Η Bg Tech και η Big Pharma θέλουν να συνδέσουμε όλους μας με παγκόσμια δίκτυα που μπορούν να μας παρακολουθούν όλο το 24ωρο, και ... να αποφασίσουν αν μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα ή όχι. Έχοντας αυτό κατά νου, μια συγκεκριμένη εφεύρεση από το 2015 γίνεται ενδιαφέρουσα. 

Το 2015 ο Ρίτσαρντ Ρότσιλντ εφευρέθηκε μια «Μέθοδος δοκιμών για το COVID-19». Η μέθοδος συνίσταται στην αποστολή των προσωπικών μας πληροφοριών για την υγεία στο «cloud», το οποίο ελέγχεται από τη Big Tech. (14Α)



Ο R ichard Rothschild δεν είναι επαγγελματίας ιατρός, αλλά δικηγόρος. Γιατί ένας δικηγόρος θέλει να δημιουργήσει μια μέθοδο για την ανίχνευση ιών; Βρίσκουμε την απάντηση κοιτάζοντας την άλλη εφεύρεσή του. Ανέπτυξε ένα σύστημα όπου οι άνθρωποι γυρίστηκαν για να συλλέξουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο, το σώμα, τις κινήσεις τους κ.λπ.

Αυτά τα δεδομένα βίντεο συνδυάζονται με άλλα προσωπικά στοιχεία και αποστέλλονται στο cloud, όπου συνδέεται με τεχνητή νοημοσύνη. 

Εάν όλα τα προσωπικά μας ιατρικά δεδομένα είναι «στο cloud», μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις αρχές για να μας παρακολουθούν και να μας ελέγχουν.


Το σχέδιο: ένεση στην ανθρωπότητα με εμβόλιο τροποποίησης DNA



Ο διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch έκανε χρόνια έρευνας σχετικά με τα σχέδια ελέγχου του κόσμου, μέσω δημιουργημένων πανδημιών και υποχρεωτικών εμβολίων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2014, ο ερευνητής προέβλεψε τα εξής:

«Θα απελευθερώσουν ένα τεχνητό κοροναϊό. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για την προστασία τους. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο στέλεχος DNA σε ένα σώμα προσώπων, καθιστώντας τους ουσιαστικά ένα υβρίδιο. Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται μόνοι τους, χωρίς να γνωρίζουν καν ότι συνέβη αυτό. Έτσι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα, να γίνουν σκλάβοι για την ελίτ ».

Φυσικά αυτό ακούγεται τρελό και είναι πράγματι τρελό. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτός ο επαγγελματίας ερευνητής δεν είναι ανόητος. Έχει κάνει χρόνια έρευνας και αυτό ανακάλυψε όλα αυτά τα χρόνια.



Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην απορρίψουμε την ορθή γνώση, βασισμένη σε χρόνια έρευνας, απλώς και μόνο λόγω της δικής μας έλλειψης γνώσης σε αυτά τα θέματα.

20 χρόνια έρευνας λένε:
το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA μας




Η δρ. Carrie Madej διευθύνθηκε σε δύο κλινικές στη Γεωργία και μελέτησε DNA και εμβόλια τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έκανε ένα επείγον βίντεο στο οποίο προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο για την ένεση της ανθρωπότητας με πολύ επικίνδυνα εμβόλια για το Covid-19. Ο σκοπός αυτών των νέων εμβολίων θα είναι διπλός: 

1) επαναπρογραμματίστε το DNA μας και κάντε μας υβρίδια που είναι ευκολότερα στον έλεγχο.
2) συνδέστε μας με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω ενός ψηφιακού αναγνωριστικού εμβολίου, το οποίο θα ανοίξει επίσης μια εντελώς νέα σφαίρα ελέγχου.

Αυτή η ειδική για την ιατρική λέει ότι έχει παρατηρήσει πολλές φορές πώς οι ασθένειες εξαπλώθηκαν σε πληθυσμούς με αεροσκάφη. Για λόγους satefy δεν είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στο κοινό.

Παρακολουθήστε αυτό το κρίσιμο ντοκιμαντέρ για τους κινδύνους των επερχόμενων εμβολίων:

 

Εγκαταλείψτε τη γη μέσω οργανωμένων επιδημιών



D r. Ο John Coleman ήταν αξιωματικός πληροφοριών της CIA που έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Επιτροπή των 300». Σε αυτό εξηγεί πώς οι μυστικές εταιρείες χειρίζονται τις κυβερνήσεις, την υγειονομική περίθαλψη, τις βιομηχανίες τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και ούτω καθεξής. Αυτό το βιβλίο μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο της CIA. (15)

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των πολλών μυστικών κοινωνιών, που ελέγχουν τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης, είναι να εγκαταλείψουν τη γη. 

Ο Δρ Coleman λέει τα εξής σχετικά με τη στρατηγική τους:


«Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια άχρηστοι τρώγοντες θα εξαλειφθούν έως το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων και οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ταχέων ενεργειών .»

ΔΡ JOHN COLEMAN, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ CIA

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000




Το 1980 στη Γεωργία χτίστηκε ένα μνημείο γρανίτη, που ονομάζεται Guidestones. Ένα σύνολο 10 κατευθυντήριων γραμμών είναι εγγεγραμμένο στη δομή σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες και ένα μικρότερο μήνυμα γράφεται στην κορυφή της δομής σε τέσσερα σενάρια αρχαίας γλώσσας. Η πρώτη κατευθυντήρια γραμμή έχει ως εξής:

1. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Ο αξιωματικός της CIA Dr. Coleman αποκάλυψε ότι μία από τις μεθόδους τους για «διατήρηση της ανθρωπότητας» είναι να προκαλέσει «οργανωμένες επιδημίες θανατηφόρων ταχέων ενεργειών».

 

Χρήση εμβολίων για τη μείωση της ανθρωπότητας


Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας TED ο Bill Gates επανέλαβε το στόχο αυτό, όταν κυριολεκτικά είπε ότι τα νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με 10-15%! (16)


«Υπάρχουν τώρα 6,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη και σύντομα θα υπάρξουν 9 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, μπορούμε να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό κατά δέκα έως δεκαπέντε τοις εκατό εάν κάνουμε καλή δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και έλεγχο των γεννήσεων ».

ΠΥΛΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

 Εμβόλιο Covid-19 για έλεγχο πληθυσμού;



Ο Mike Adams είναι ένας δημοσιευμένος επιστήμονας τροφίμων, συγγραφέας του δημοφιλούς επιστημονικού βιβλίου Food Forensics και ιδρυτής των αναγνωρισμένων από το ISO CWC Labs. Πριν από χρόνια είπε τα εξής:

 

Ένα βιολογικό όπλο θα κυκλοφορήσει σε κέντρα πληθυσμού. Θα υπάρξουν εκκλήσεις για μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων για να βρεί ένα εμβόλιο. Θαυμαστικά θα έχουν αναπτυχθεί εμβόλιο σε χρόνο ρεκόρ. Όλοι θα πρέπει να παρατάξουν και να κάνουν αυτό το εμβόλιο.

 

Υπάρχει πράγματι μια κυκλοφορία ενός βιολογικού όπλου, ακολουθούμενη από εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύσσεται σε χρόνο ρεκόρ.

Το υπόλοιπο του μηνύματός του είναι ότι αυτό το εμβόλιο θα αρχίσει αργά να σκοτώνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - ανθρώπους κατά τη διάρκεια μερικών ετών. Θα είναι ένα εμβόλιο θανάτωσης, που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. 

ΣΥΝΟΨΗ:
ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ;


Τ housands των ιατρών σε όλο τον κόσμο καλούν την πανδημία ένα παγκόσμιο έγκλημα, μια παγκόσμια δικτατορία με είδη υγιεινής δικαιολογία.

Τα χρόνια πριν από το COVID-19 ολόκληρος ο κόσμος άρχισε ξαφνικά να διανέμει εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμής PCR για το COVID-19.

Το 2013 ένας ερευνητής προέβλεψε ότι θα εμφανιστεί μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό το 2020. Το γνώριζε αυτό λόγω προσωπικής έρευνας για τις λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας».

Το 2017 ο Anthony Fauci εγγυήθηκε ένα εκπληκτικό ξέσπασμα μιας μολυσματικής ασθένειας κατά την πρώτη θητεία της διοίκησης του Trump

R ight πριν από την παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού, ο Bill Gates διοργάνωσε μια παγκόσμια πανδημία κορονοϊού άσκηση: Event201.

Μια πίσης λίγο πριν το ξέσπασμα του Εποπτικού Συμβουλίου Παγκόσμια ετοιμότητας είπε στον κόσμο να είναι έτοιμοι για μια πανδημία κοροναϊό.

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νόσων ανακοίνωσε μια παγκόσμια πανδημία με ιό της γρίπης, καταγωγής Κίνας στην περιοχή Wuhan.

Εγώn 2018 Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει παγκόσμια πανδημία ενός μηχανικού ιού.

Τ ο κοροναϊού SARS-CoV-2 μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο Ασφάλειας Bio Επίπεδο 4 σε Wuhan, η οποία έλαβε εκατομμύρια δολάρια από Anthony Fauci.

Οι ταινίες των αιώνων απεικόνισαν την πανδημία του κοροναϊού με μεγάλη λεπτομέρεια, και μάλιστα αναφέρουν την υδροξυχλωροκίνη ως τη θεραπεία.

Ένα  κόμικ που παράγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση απεικονίζει έναν ιό που εξαπλώνεται παγκοσμίως. Η κρίση επιλύεται εφαρμόζοντας ολοκληρωτική ιατρική τυραννία.

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2012 έπαιξαν πανδημία κοροναϊού κατά την εναρκτήρια παράστασή τους.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Χάρι Βόξ προέβλεψε το 2014 ότι θα προκληθεί παγκόσμια πανδημία, οπότε η «άρχουσα τάξη» θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα υψηλότερο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία με έναν ανθρωπογενή ιό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή ενός εμβολίου που τροποποιεί το DNA στην ανθρωπότητα.

D r. Η Carrie Madej μελέτησε DNA και εμβόλια για δεκαετίες και αναφέρει ότι το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο COVID-19 για να ξεκινήσει η διαδικασία του τρανς ανθρωπισμού:επαναπρογραμματισμός του ανθρώπινου DNA.

Τ ο CIA αξιωματικός Δρ John Coleman σπούδασε μυστικές κοινωνίες και λέει στόχος τους είναι να μειώνω τον πληθυσμό της γης με τη βοήθεια του οργανωμένου πανδημίες θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης.

Ι ν η κατάσταση της Γεωργίας ένα τεράστιο μνημείο ανεγέρθηκε το 1980 με δέκα κατευθυντήριες γραμμές για την ανθρωπότητα, σε οκτώ γλώσσες. Η πρώτη από αυτές τις «Δέκα Εντολές» είναι ότι η ανθρωπότητα πρέπει να μειωθεί σε μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Ο B άρρωστος Γκέιτς είπε σε μια ομιλία TED ότι νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με 10-15%.

Τ«Ο υπεύθυνος για την υγεία» Mike Adams προέβλεψε πριν από χρόνια τι βλέπουμε να συμβαίνει τώρα: την απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου, ακολουθούμενο από εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύσσεται σε χρόνο ρεκόρ.

Το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε το «Σενάριο για το μέλλον ...» στο οποίο περιγράφουν μια ερχόμενη παγκόσμια πανδημία, η οποία θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την εφαρμογή αυταρχικού ελέγχου επί του λαού, ο οποίος στη συνέχεια θα ενταθεί μετά την πανδημία.

Το 2020 το Ίδρυμα Rockefeller δημοσιεύει ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο δημιουργίας αυτού του κόσμου ελέγχου, με έναν βήμα προς βήμα οδηγό. Λένε ότι η ζωή δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό, έως ότου ο κόσμος γίνει «κλειδωμένος» με αυτόν τον έλεγχο από κάτω προς τα κάτω από αυταρχικές κυβερνήσεις.

Βλέπουμε πράγματι ότι ο Μπιλ Γκέιτς και πολλοί άλλοι παγκοσμίως καταλαμβάνουν αμέσως τον έλεγχο με άνευ προηγουμένου τρόπους, με την εφαρμογή ταυτότητας εμβολίου, μικροτσίπ που θα εμφυτευτούν σε άτομα, υποχρεώνοντας τη χρήση μάσκας προσώπου, κοινωνικής απόστασης, αναγκαστικών κλειδωμάτων, ακραίας ανίχνευσης επαφών , και ούτω καθεξής.

 

Η τέχνη αυτού του ελέγχου από κάτω προς τα κάτω είναι εξαιρετικά λογοκρισία κάθε φωνής από γιατρούς, επιστήμονες ή άλλους ειδικούς που επικρίνουν τι συμβαίνει.

 

 

   Όλες οι προβλέψεις έγιναν λίγο πριν συμβεί




Kάθε πρόβλεψη αυτής της πανδημίας ανακοινώθηκε λίγα χρόνια ή ακόμα και μήνες πριν συνέβη . Το γεγονός ότι ένα τόσο ιστορικά μοναδικό γεγονός προβλεπόταν με μεγάλη λεπτομέρεια - από ταινίες, παραστάσεις, ερευνητές, ιατρούς, αυτούς που χρηματοδοτούν εργαστήρια που αναπτύσσουν αυτούς τους ιούς, εκείνους που κερδίζουν δισεκατομμύρια από αυτές τις πανδημίες, εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου στον κόσμο μας, κ.λπ. - δείχνει ότι είχε προγραμματιστεί.

 

Υπάρχουν ενδείξεις για χειραγώγηση της πανδημίας ;



Σε κάποια στιγμή έχουμε δει ενδείξεις ότι η πανδημία είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων . Αν είναι ενορχηστρωμένο, τότε αυτό θα πρέπει επίσης να είναι προφανές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μια προγραμματισμένη πανδημία είναι επίσης μια ελεγχόμενη πανδημία. Παρατηρούμε πράγματι ότι η πανδημία χειραγωγείται; Απολύτως. Ολες οι δημοσιεύσειςι αποκαλύπτουν πώς κυριολεκτικά λογοκρίνονται κάθε ιατρική, επιστημονική, κυβερνητική, εκπαιδευτική και δημοσιογραφική φωνή που διαφέρει από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.

Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρχε μια παγκόσμια λογοκρισία ιατρών και σεβαστών επιστημόνων σε όλο τον κόσμο.

Εκτός αυτού, υπάρχει μια άνευ προηγουμένου εμφάνιση παγκόσμιας απάτης με αριθμούς covid. Κυριολεκτικά κάθε πληροφορία σχετικά με το COVID-19 είναι λανθασμένη. Το ιατρικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο έχει παραδεχτεί ότι πιέζονται πολύ για να καταγράψουν κάθε ασθενή ως ασθενή ασθενή και κάθε θάνατο - ανεξάρτητα από την αιτία - ως εγκέφαλο θάνατο.

Ποιος βρίσκεται πίσω από το σχέδιο ελέγχου του κόσμου;


Εχουν μιλήσει για μια ομάδα ανθρώπων που ονομάζονται «παγκοσμιοποίησης». Λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί οι «παγκοσμιοποιητές»; Είναι πλούσιοι, επιδραστικοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό θα τους επιτρέψει να ελέγχουν κάθε άνθρωπο στον πλανήτη. Η στρατηγική τους είναι να κυριαρχούν σε κάθε τομέα των κοινωνιών μας: υγειονομική περίθαλψη, βιομηχανίες τροφίμων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κυβερνήσεις, θρησκεία, τα πάντα.

 

Η συνολική παγκόσμια κυριαρχία ήταν μια διαβολική επιθυμία πολλών ισχυρών ηγετών σε όλη την παγκόσμια ιστορία. Σκεφτείτε απλώς τις περιβόητες παγκόσμιες αυτοκρατορίες της Ρώμης, της Μεγάλης Βρετανίας, των Περσών, των Ρώσων και ούτω καθεξής.

 

Αυτό το διεστραμμένο πάθος δεν άφησε τις διεφθαρμένες καρδιές της ανθρωπότητας, αλλά άλλαξαν τα μέσα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αντί να εισβάλλουν σε έθνη με άρματα μάχης και μπαζούκας, τώρα υποδουλώνουν την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας τη δύναμη του φόβου. Μόλις μπορούν να δημιουργήσουν αρκετό πανικό, μπορούν να παρουσιάσουν τη «λύση». Ωστόσο, αυτή η λύση σημαίνει αφαίρεση της ελευθερίας μας και υποβολή μας στον έλεγχό τους.

Κύριοι παράγοντες της παγκοσμιοποίησης είναι τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα και ειδικά οι πολλές ιδιωτικές τράπεζες που ελέγχουν ουσιαστικά τον κόσμο ήδη. Αυτές οι ορατές οντότητες όμως είναι απλώς μια πρόσοψη, για να κρύψουν τις πραγματικές δυνάμεις, που είναι οι πολλές «Μυστικές Εταιρείες». Πολλοί από αυτούς τους παγκοσμιοποιητές πρόσφατα συγκεντρώθηκαν σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Νταβός, στην Ελβετία, όπου εξέφρασαν πώς θα χρησιμοποιηθεί η πανδημία για την ανάπτυξη των σχεδίων τους. Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις που έκαναν: (18 )

 

«Τώρα είναι η ιστορική στιγμή στο χρόνο, όχι μόνο για την

καταπολέμηση του ιού, αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος. 

Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα παράθυρο ευκαιρίας για επαναφορά του κόσμου μας. 

 

Ο κόσμος πρέπει να δράσει από κοινού και γρήγορα για να αναμορφώσει ΟΛΕΣ τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από εκπαιδευτικές έως κοινωνικές επαφές και συνθήκες εργασίας.

 

ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχουν και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έως την τεχνολογία, πρέπει να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ. " 

 

Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημιούργησε έναν «περιστρεφόμενο τροχό» με όλους τους στόχους τους. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τα ακόλουθα τρία «έργα»: Covid19 ακολουθούμενα από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και         Διακυβέρνηση Διαδικτύου.



Το COVID-19 είναι ένα κρίσιμο έργο που ανοίγει το δρόμο για το επόμενο βήμα: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Στο εγγύς μέλλον σκοπεύουν να δημιουργήσουν πλήρη λογοκρισία στο Διαδίκτυο: INTERNET GOVERNANCE.

Κανείς δεν θέλει αυτές τις οργανώσεις


Ν ot ένα ενιαίο άνθρωπος στη γη ψήφισε για αυτές τις οργανώσεις να υπάρχει καν, πόσο μάλλον να πάρει τον πλήρη έλεγχο της ζωής, τις οικογένειες, τις κοινότητες, τις θέσεις εργασίας, την υγεία, τις βιομηχανίες μας, κλπ Ωστόσο, οι ίδιοι παρουσιάσει ως «παγκόσμιοι ηγέτες» μας, οι οποίοι είναι σχεδιάζουμε ολόκληρο το μέλλον μας.

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τοποθετήθηκε ως αφεντικό για την υγεία μας, χωρίς κανένας από εμάς να τους έχει επιλέξει

 

Εφαρμόζουν μια τυραννία στα mainstream media και τα social media, όπου δεν επιτρέπεται η έκφραση ιατρικής ή επιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης, εκτός εάν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες αυτού του «κόσμου» οργανισμού.





Δεκάδες χιλιάδες ιατροί και επιστήμονες λογοκρίθηκαν σε όλο τον κόσμο, μέσω Facebook, Youtube και Twitter. Γιατί; Επειδή αυτοί οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δηλώνουν ότι ΜΟΝΟ αυτό που λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είναι αλήθεια. Αυτό είναι ένα σαφές παράδειγμα παγκόσμιας τυραννίας από τους παγκοσμιοποιητές. Εγκαθιστούν τα δικά τους «παγκόσμια» θεσμικά όργανα - που έχουν μηδενική εξουσία σε κανέναν από εμάς - αλλά απλώς και μόνο επειδή αυτοαποκαλούνται «παγκόσμιοι» ηγέτες, αναλαμβάνουν εξουσία για όλη την ανθρωπότητα.


Η ανθρωπότητα στο σύνολό της πρέπει να υποταχθεί στον «Παγκόσμιο» Οργανισμό Υγείας, χωρίς ποτέ να ζητήσει τη γνώμη μας ή ακόμη και να συμβουλευτεί άλλους ιατρικούς εμπειρογνώμονες. Στην πραγματικότητα, κάθε ιατρός που μιλά κατά των αποφάσεών του λογοκρίνεται.

Αυτό σημαίνει την πλήρη απώλεια της ιατρικής ελευθερίας, την απώλεια της ελευθερίας του λόγου, την απώλεια της αληθινής επιστήμης, την απώλεια της αληθινής δημοσιογραφίας και την επιβολή δικτατοριών από οργανισμούς που κανείς δεν ψήφισε, με επικεφαλής άτομα που κανείς δεν ήθελε και απλώς καταλαμβάνουν την κυριότητα τουκόσμου μας .  

Είναι ο μεγάλος, παχύς, φοβερός νταής στην παιδική χαρά, που παίζει αφεντικό για όλους.

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
διοικείται από τρομοκράτη



Ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ήταν μέλος ενός βίαιου επαναστατικού κομμουνιστικού κόμματος στην Αιθιοπία, το Μέτωπο Απελευθέρωσης των Λαών της Τιγκράι. (19) Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναφέρει σαφώς:

 «Το TPLF χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση της κατηγορίας ΙΙ… βάσει των βίαιων δραστηριοτήτων της…»

 Αφήστε το να σας φτάσει: ο άνθρωπος που διευθύνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι κυριολεκτικά κομμουνιστής τρομοκράτης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην επιβολή του κομμουνισμού στην Αιθιοπία. Ο ίδιος άνθρωπος εκφοβίζει τώρα ολόκληρο τον κόσμο, λέγοντας σε όλους μας τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε, λογοκρίνοντας κάθε ιατρό που έχει διαφορετική γνώμη, απαιτώντας τυφλή υπακοή από όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας εντολές για εμβολιασμό από τον υπάλληλό τους. ένας χρηματοοικονομικός χορηγός: Bill Gates.

Είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο θέλετε να ζήσετε, στο εξής;

 

Όλο και περισσότερες πανδημίες,
έως ότου η ανθρωπότητα υποβάλει



Τ παγκοσμιοποίησης απειλούν ακόμη και την ανθρωπότητα με περισσότερη δυστυχία, αν δεν υποβάλει πλήρη έλεγχο τους. Ο πρίγκιπας Κάρολος προσχώρησε πρόσφατα στους παγκοσμιοποιητές και δήλωσε δημοσίως:

 Θα υπάρξουν ολοένα και περισσότερες πανδημίες,  αν δεν κάνουμε την «μεγάλη επαναφορά» τώρα. (18)

 Ο Μπιλ Γκέιτς το αποκαλεί ήδη «πανδημία» και μιλάει για «πανδημία δύο και τρία» . Ο ερευνητής που το 2013 προέβλεψε ότι θα εμφανιστεί πανδημία κοραναϊού το 2020, ακολουθούμενη από ταραχές, δήλωσε ότι το σχέδιο είναι να δημιουργήσει μια σειρά πανδημιών κατά τη διάρκεια του 2020-2030.

Αυτή η δεκαετία είναι το επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο για να μετατραπεί ο κόσμος σε μια μεγάλη φυλακή.

Οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να προκαλέσουν όσες πανδημίες χρειάζονται, προκειμένου να σπάσουν τη ραχοκοκαλιά της ανθρωπότητας, έως ότου όλοι υποταχθούν στον παγκόσμιο έλεγχό τους. Η υποχρέωση εμβολίων είναι το κλειδί για το σχέδιό τους, επειδή τα εμβόλια θα μας συνδέσουν με παγκόσμια συστήματα ελέγχου. Μόνο οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί περισσότεροι από 700 ιατροί από τη Γερμανία, 600 γιατροί από την Ισπανία, χιλιάδες ιατροί από τις ΗΠΑ και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο αποκαλούν αυτή την πανδημία «παγκόσμιο» έγκλημα; 

 

Οι ηγέτες της καθολικής εκκλησίας
προειδοποιούν την ανθρωπότητα


Ένας αρχιεπίσκοπος και αρκετοί καρδινάλιοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έγραψαν μια επιστολή προς την ανθρωπότητα, για να μας προειδοποιήσουν για παγκόσμια τυραννία υπό το πρόσχημα του COVID-19. Αυτό είναι ένα απόσπασμα αυτού του ιστορικού μηνύματος, το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και στάλθηκε σε ηγέτες σε όλο τον κόσμο. (20)

Έχουμε λόγους να πιστεύουμε, με βάση τα επίσημα στοιχεία σχετικά με την επίπτωση της επιδημίας που σχετίζεται με τον αριθμό των θανάτων, ότι υπάρχουν δυνάμεις που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν πανικό στον παγκόσμιο πληθυσμό με μοναδικό στόχο την μόνιμη επιβολή απαράδεκτων μορφών περιορισμού ελευθερίες, τον έλεγχο των ανθρώπων και την παρακολούθηση των κινήσεών τους. Η επιβολή αυτών των φιλελεύθερων μέτρων είναι ένα ενοχλητικό προοίμιο για την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης πέρα ​​από κάθε έλεγχο.

 

Υπάρχει ελπίδα; Τι μπορούμε να κάνουμε? 


Θα είναι εκεί κάποια ελπίδα για το μέλλον μας, ή θα παραδοθεί στις ανελέητες χέρια αυτών των ασεβών μεγα-δισεκατομμυριούχοι που θέλουν να μειώνω τον πληθυσμό της γης και κατάσχεση πλήρη έλεγχο πάνω από την ανθρωπότητα;


Ναι, υπάρχει ελπίδα. Το μέλλον είναι λαμπρότερο απ 'όσο μπορούμε να φανταστούμε!

 Αυτό δεν είναι ένα σενάριο καταστροφής και θλίψης, αλλά ένα κάλεσμα αφύπνισης για την ανθρωπότητα να σταματήσει να πιστεύει τυφλά τα μαφία-μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους διεστραμμένους πολιτικούς και να αναδειχθεί ως ένα για ένα μέλλον ελευθερίας. Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό και ιστορικό κίνημα των Global Freedom Fighters, που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ελπίδας, αποκατάστασης και περισσότερης ελευθερίας από ό, τι γνωρίζαμε ποτέ. 

 !


 

Μοιραστείτε την αλήθεια!


Β esides μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το πάρετε επιπλέον ένα βήμα και πραγματικά να γίνει ένας κόσμος changer. Μοιραστείτε αυτόν τον ιστότοπο με εκείνους που επηρεάζουν την κοινωνία μας. Δεν είναι όλα διεφθαρμένα. Πολλοί ηγέτες απλώς εξαπατούνται, επειδή εκπαιδεύτηκαν να μην αμφισβητήσουν ποτέ την αφήγηση. Εναπόκειται σε εμάς να τους ενημερώσουμε. 

Αναζήτηση στο Διαδίκτυο για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ηγέτες στην κυβέρνηση, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, την επιβολή του νόμου και ούτω καθεξής. Κάνε το! 


Υποστηρίξτε τον αγώνα για ελευθερία

ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ !


  Το προσφέρω ως δωρεάν πόρο για όλη την ανθρωπότητα, για την προστασία της ελευθερίας και του μέλλοντός μας.

Άνθρωποι από την Κίνα, τη Σλοβακία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική κ.λπ. βλέπουν πώς τους αφαιρείται η ζωή τους, και η τιμωρία επιβάλλεται από διεφθαρμένες κυβερνήσεις, υποστηριζόμενες από μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στους δισεκατομμυριούχους εγκληματίες.

Το κλειδί για να σπάσουν τη διαβολική τους πρόσφυση στην ανθρωπότητα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Γι 'αυτό θέλω να απαντήσω στις κραυγές για βοήθεια και να μεταφράσω τον ιστότοπο σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες, για να ενημερώσω την ανθρωπότητα.

 Αυτό είναι ένα έργο πού με πήρε πολύ καιρό.

 Αν θέλετε να με βοηθήσετε να αγωνιστώ ανοίξτε την καρδιά σας και υποστηρίξτε αυτήν τη μοναδική πλατφόρμα για τη φωνή της ελευθερίας.

Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία της ανθρωπότητας από τους εξωφρενικούς τρελούς και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο ελευθερίας και ευτυχίας.

 βιβλιογραφικές αναφορές


1: Γερμανική ομάδα ιατρών για πληροφορίες

2: Ισπανική ομάδα γιατρών για την αλήθεια

2Α: Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών

2Β: Η κωμική ταινία της ΕΕ απεικονίζει παγκόσμια πανδημία 

2Γ: Πανδημία ντοκιμαντέρ

2D: Μέθοδος κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Richard Rothschild για δοκιμή COVID-19 

2Ε: Εφευρέσεις του R. Rothshild

3: Ο Fauci εγγυάται ένα ξέσπασμα με τα επόμενα δύο χρόνια.

4: Ο Bill Gates ανακοίνωσε μια παγκόσμια πανδημία

5: Η Μελίντα Γκέιτς λέει ότι η μεγαλύτερη απειλή για τις ανθρωπιστικές σπουδές είναι ένας μηχανικός ιός

6: Στίχοι τραγουδιού του 2013 που προέβλεπαν πανδημία κοραναϊού το 2020

7: Ο Χάρι Βόξ προέβλεψε την παγκόσμια πανδημία

8: Ο Robin de Ruiter προέβλεψε κλειδώματα

9: Σενάριο για το μέλλον που περιγράφεται παγκόσμια πανδημία

10: Ο Andrew Cuomo συνομιλεί με τον Bill Clinton σχετικά με τον αυταρχικό έλεγχο

11: Ο Μπιλ Γκέιτς μιλά για μια ψηφιακή ταυτότητα για τον έλεγχο ανθρώπων

12: Σύνδεση εμβολίων με ψηφιακή ταυτότητα

13: Ο Γκέιτς έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία για να εντοπίζει ένα σώμα οπουδήποτε

14: Ο Γκέιτς θέλει ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης

14ΑΕφευρέσεις του Richard A Rothschild

15: Κατεβάστε το βιβλίο του αξιωματικού της CIA Coleman

16: Ο Γκέιτς μιλά για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με χρήση εμβολίων

17:  Δεκάδες εκατομμύρια δοκιμαστικό κιτ Covid-19 εξήχθησαν από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Κίνα κ.λπ. το 2017 και το 2018

18: Ο  ΔΑΒΟΣ και η συγκέντρωση των παγκοσμιοποιητών

19:  Ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας είναι μέλος βίαιης τρομοκρατικής ομάδας

20: Επιστολή από αρχιεπίσκοπο και καρδινάλιο προς την ανθρωπότητα

21: Ο Bill Gates εργάζεται σε ψηφιακά αναγνωριστικά εμβολιασμού

 


1 σχόλιο: